Virtuele Tour

Een belevingsvolle manier om te communiceren

Een virtuele rondleiding is dé manier om op een belevingsvolle manier te communiceren. Dat kan voor je bedrijf, een excursie, een open dag, een reis… de mogelijkheden zijn eindeloos. Een virtuele tour speelt in op de nieuwsgierigheid van de kijker. Want met een interactieve rondleiding stappen zij eigenlijk ‘echt’ naar binnen. Vervolgens is de bezoeker volledig ‘in control’; hij bepaalt wat de route wordt, wat ie wel en niet wil zien, wat hij wel en niet wil lezen. En wanneer. Want een virtuele tour is ‘always on’.

Virtuele tours door Attacom

Het land van Koning Willem I College

We bedachten de digitale experience: ‘Reis door het land van Koning Willem I College’. Een webapplicatie met een fullscreen film met interactieve elementen voor alle denkbare devices.

Het doel: potentiële en doorstromende studenten voor te lichten over de mogelijkheden die het Koning Willem I College biedt. Vraag gestuurd. Op een intuïtieve en nieuwe manier die begint bij hun eigen interesses in plaats van bij het aanbod van opleidingen. De uitkomst van deze keuzetool is dat je inzicht hebt gekregen in je interesses en intuïtieve keuzes. Deze uitkomst is jouw ticket om verder in gesprek te gaan of om je direct aan te melden.

Virtuele Tour Kasteel Bouvigne

Dit is de digitale versie van de rondleiding bij kasteel Bouvigne in Breda. De rondleiding is duurzaam (want: altijd ‘always on’, op elk moment, zo vaak en zo lang je wilt) en voor meerdere doelgroepen: van kinderen tot en met volwassenen: leuk en leerzaam voor iedereen.

Attacom ontwikkelde een 360-graden video met 360-graden fotografie en dronebeelden. Het resultaat is een doorlopende montage met aanklikbare punten. Achter deze punten zit meer informatie in de vorm van tekst, foto of video.

De virtuele rondleiding wordt gegeven door een echte host.

HEEFT U INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?