OPDRACHTGEVERS

HIERONDER EEN AANTAL VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

 • "Betrouwbaar, innovatief en creatief zijn jullie kernwaarden. Out of the box. Samenwerken vanuit betrokkenheid. Zichtbare resultaten door dynamische samenwerking."

  Adryo Toriaans Adviseur Veiligheid gemeente Tilburg
 • "Samenwerken met Attacom versterkt de band met jongeren en maakt een gezamenlijk project dus sterker. Attacom en SOAB gaan samen op weg met Cycling4School."

  Ineke Spapé directie SOAB en lector mobiliteitsmanagement NHTV
 • "We werken altijd lekker samen met Attacom, een fris, vrolijk en meedenkend bureau. Met de gezamenlijke lokale kennis en vernieuwende ideeën zijn we bezig '076fietst' een begrip te laten worden in Breda."

  Martijn Geervliet verkeersplanoloog gemeente Breda
 • "Attacom zoekt naar creatieve manieren en vormen om de boodschap over te brengen bij de doelgroep.”

  Anja van Rijn communicatieadviseur Hoogheemraadschap van Delfland
 • "Wat ik waardeerde in de samenwerking was naast de kennis van jongeren en jonge media ook de gedrevenheid en passie waarmee Attacom voor de campagne ging. Dat leverden soms pittige discussies op die uiteindelijk hebben geleid tot een nog betere aanpak. En uiteindelijk het succes van de campagne, want door het effect op het gedrag werd het programma nog een jaar verlengd"

  Linda Troost partner en senior adviseur Beaumont Communicatie & Management
 • "Werken met Attacom is altijd een klein feestje. Positief, kritisch en scherp. Aansprekend werk met oog voor detail"

  Roelant Reizevoort Founder IJsberg Consultants
 • "Attacom heeft voor ons diverse campagnes ontwikkeld in het kader van veiligheid. Naast dat ik inhoudelijk erg ben te spreken over hun ideeën is het ook prettig om met hen samen te werken. Ze zijn vernieuwend, doel- en klantgericht en creatief, waarmee ze een sterke campagne neer kunnen zetten en mij als opdrachtgever ook scherp houden. Ik zou Attacom daarom zeker aanbevelen."

  Rosanne Franken bestuursadviseur Gemeente Tilburg
 • "Het beste idee van de RIBW was zonder Attacom nooit zo’n succes geworden. Van de resultaten van deze campagne hebben we nog lang plezier gehad."

  Richard de Fijter Informatie- en innovatiemanager
 • "Jong en fris, in doen en laten, in ideeën en uitvoering!"

  Mijntje Notermans Zakelijk leider BrabantKennis, Beleidsmedewerker Kennis & Onderzoek, Provincie Noord-Brabant
 • "Het werken met Attacom voelt en is goed! Ze luisteren echt naar wat je vraagt. Ze zijn creatief, kundig, snel en betrouwbaar. Ook als er iets even anders gaat als gedacht dan wordt daar gelijk aan gewerkt! Ze denken echt met de klant mee.  En het resultaat is tot nu toe altijd naar volle tevredenheid."

  Hester Dadema Helder Theater directeur

HEEFT U INTERESSE IN EEN SAMENWERKING?