VANMIJ! – Het beste wapen tegen diefstal ben je zelf! Ook tijdens de TOP week.

De TOP Week in Tilburg is er voor die vele nieuwe studenten die kennismaken met de stad.

Helaas waren er ook dit jaar weer studenten die nog niet alert genoeg waren. Want ook ons campagneteam was er ook. En dat betekent: opletten! Doe je dat niet, dan ben je zo je tas, portemonnee, telefoon of je horloge kwijt. Natuurlijk op een ludieke manier.

In het kader van onze campagne ‘VAN MIJ! – Het beste wapen tegen diefstal ben je zelf’, gingen we op drukke evenementen tijdens de Tilburgse TOP-week weer lekker zakkenrollen. Natuurlijk niet om een flinke buit binnen te halen, maar om nieuwe studenten de boodschap mee te geven dat ze zich niet moet laten afleiden. Want: het beste wapen tegen diefstal: ben je zelf. Check hier alle foto’s!

VANMIJ!

In opdracht van de gemeente Tilburg en de politie Midden- en West-Brabant bedacht en ontwikkelde communicatiebureau Attacom de campagne ‘VANMIJ! – Het beste wapen tegen diefstal ben je zelf.’
Deze campagne wijst de jeugd op de gevolgen en de gevaren van straatroof, woninginbraak et cetera.
Met VANMIJ! willen we jongeren er van bewust maken dat zij zelf vaak veel waardevolle spullen bij zich hebben en dat daardoor iedere jongere een potentieel slachtoffer is en de campagne moet jongeren praktische tips geven over hoe zij zichzelf en hun waardevolle spullen beter kunnen beschermen.

Meer informatie tref je hier.

Meer leuke publiekscampagnes zien? Check hier De Nieuwe Tilburgemeester en 076 fietst.

Recommended Posts