Jongerenambassadeurs ‘s-Hertogenbosch zijn jarig!

Jongerenambassadeurs zijn jarig!
De jongerenambassadeurs van gemeente ‘s-Hertogenbosch (JADB) bestaan één jaar!! Wij zijn trots op wat wij voor ze hebben mogen doen en op wat ze in dat eerste jaar al gedaan en bereikt hebben. Ga zo door! Gefeliciteerd!

Jongerenambassadeurs: échte jongerenparticipatie

Hoe kunnen we jongerenparticipatie in onze gemeente nu eindelijk eens tot een succes maken? Dat was de belangrijke vraag van de gemeente ’s-Hertogenbosch aan communicatiebureau Attacom.

Attacom schreef het meerjarenplan. Inclusief adviezen, communicatiemiddelen en trainingen. En met als randvoorwaarde: we betrekken de jongeren erbij. Van A tot Z: zodra de structuur staat, trekken wij ons terug en gaan de jongeren zelfstandig aan de slag.

In minder dan een half jaar hebben de jongerenambassadeurs een jongerendebat georganiseerd, stonden ze op het HBO Introfestival, hebben ze adviezen gegeven over onder andere jeugdwerkeloosheid, jongerenparticipatie en schulden.
Ze hebben informatie over het aanvragen van Doe-geld (ten behoeve van jongerenparticipatie in Den Bosch) herschreven en een Doe-geld prijsvraag uitgezet.

Opdrachtgever: Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Meer zien? Check de website en de Facebookpagina of kijk verder op onze website.

Recommended Posts